Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag i vinden


Andetag i vinden,
tryter,

styrka ler,
hon vaknade en dröm,

en flicka ler,
tittar blygt, i sängen,

själar ryser,
mötet visste allt,

vi,
hjärtan på drift,

i hoppets oceaner,
rör vid kärleken,

de ignorerade,
de vackra,

de storslagna hoppens sanningar,
blinkande hjärtesorg förekommer tystnad,

tog en hand och hoppades,
fördömda handlingar,

målade en kärlek,
vi ryser tillsammans i en dröm,

målar tiden nu,

kärlek




Fri vers av peter markurth
Läst 196 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-23 19:35



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Väldigt bra, en ren njutning att läsa.
2009-09-23

  Mikael Lövkvist
Mycket vackert och passionerat skaldat!
2009-09-23

  Fånga dagen
känns äkta vacker kärlek ömsint
kram ak
2009-09-23

  dead_prez
du blir bara bättre och bättre
2009-09-23

  Suzy med punkterna
Ett ord får du av mig, vackert!!!
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth