Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är sanning


Dina vingar bär min fruktan som i kärlek,
säg du älskar mig,

gråter lava nu,
din kropp,

jag,
kan ,

ej utan,
vi,

kan du ej tala så jag hör,
tydlighetens tecken,

vet du sanningen,
vill du älska,

alla drömmar,
vi,

jag,
allting,

kärlek lever,
hoppar i en själ av ruttnad,

stanken utav brända drömar,
längtar hem,

du




Fri vers av peter markurth
Läst 150 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-23 19:37



Bookmark and Share


  poetryGirl
stavfel
2009-09-23

  Roula O
fantastiskt bra skrivet...
2009-09-23

  Fånga dagen
mycket fin sann kärlek
kram ak
2009-09-23

  Suzy med punkterna
Brända drömmar längtar hem.......superbt
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth