Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är fragment

En förlorad stjärna glittrade i dina ögon,
svor över min dumhet,

handlaget,
hårda strömmar,

dialysers fragment,
i din tid, begravda hjärtan,

dränerar,
sår,

darrande vanvett,
fördömmer du min handling,

sliter hjärtan mitt itu,
solen reser,

vi är fragment,

av tiden




Fri vers av peter markurth
Läst 204 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-09-23 19:44



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
ser alla rörelser, alla människor, de rör sig i skalor, allt är befintligt i skalor...

eller i ditt fall fragment, jo jag vet låter bättre...

intressant text!
2009-09-24

  Fånga dagen
Hjärtslitande det gör ont
kram ak
2009-09-23

  Valdemar Anders
sliter hjärtan mitt itu,
solen reser,
Bra fångat!
2009-09-23

  Suzy med punkterna
Bra men fortfarande ett missat N....
stör helhetsintrycket på en annars mycket bra text
2009-09-23

  LenaJohansson VIP
mkt bra. precis. fragment av en helhet....
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth