Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I samma trappuppgång

Du gick rakt in
utan att knacka
och jag öppnade
bara dörren
steg åt sidan
och sa välkommen

Du log och gled in
genom dörren
satte dig vid mitt
köksbord och såg
rakt på mig utan
att vika undan
med blicken

Du blev kvar
med glädje
kysste du
mina ögon godnatt
med armar och ben
runt min kropp
leende somnade lugnt

På morgonen
log du och längtade
redan innan vi skiljdes
jag lät allt ske
utan protest
i enkelhet kändes
så rätt och jag

Förtrollad av dig
som så närvarande
vill se mig
ser jag dig
och vi möts
i samma trappuppgång
med alla dörrar öppna




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 590 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-23 21:19



Bookmark and Share


  Berth
Här var det inte rim men fint ändå
En önskedröm, eller? Kan det vara så?
2013-01-04

  aol
så trösterik, tycker om, kram, aol,
2010-01-17

    Tea Alex
Hoppfull och full av glädje!
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt