Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ser en ängel

Du lever skyddad i min dvala,
ser en ängel,

rummet välter,
en nyans av blått i kärleken,

tavlan gnistrar,
natten styr min pensel,

dina andetag,
nära,

hjätat fångat i en dröm,
vi frammställer materia,

de obstinata skrattet,
evigt grin,

blåa vener,
projecerar,

destinationer,
till en egenskap av vårat möte,

du ler nu,
kär flicka,

glad för friheten,
fann sanning,

det är allt nu,
dina händer,

vår resa,
kyssar byter ägare,

natten ser oss känna eld,
svalnad ångest,

deras poesi är rakad ilska,
nära döden faller käglorna,

jag ler nu,
ditt ansikte är guld,

frustrerande logik,

strandsatt klarhet




Fri vers av peter markurth
Läst 186 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-09-23 21:20



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
från klarhet till klarhet, snyggt fångat!
2009-09-24

    Ken Cassel
Mycket bra

Mvh

Ken
2009-09-24

  kärleks ängel
vacker!!
2009-09-24

  poetryGirl
bra
2009-09-23

  Roula O
en riktig fin text denna...gillas!
2009-09-23

  m.ricknell
oj... så fin...
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth