Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men inte för mig

men utanför fönstret är det
mörkt
och medmänniskorna på tåget har jacka på sig
det blåser
är kallt

men inte för mig.




Fri vers av Karin E
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-23 21:30



Bookmark and Share


  karenina VIP
andas värme och hopp!
2009-09-27

  Junitvillingen
Tolkar denna som om värmen tagit plats inom dig och det känns väl gott om något? *Kram*
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E