Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill ut ur mitt huvud




penseln
har
slutat
måla
...



riktigt
denna
gång




...begraven









Fri vers av m.ricknell
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-23 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell