Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

årstiderna

Som en höst dags dimma
sänker du din slöja
över allt du älskat
och gömmer det du funnit

Som vårens spröda vårdofter
Öppnar du din halvklara rosenknopp
och låter dess blad följa med vinden

Om sommaren du finner
och låter allt få stå i blom
även den vackra siden buketten av liljor
dom doftar som rosor
och skiner som renaste solstrålar

Vintern är det svåra
men du låter all snö försvinna in i djupet av ditt hjärta
du vilar din sorg i en vacker snöflinga
finner dess kyss i en underbar vinterdag
och året är nu slut.....




Fri vers av Felicia Peterson
Läst 361 gånger
Publicerad 2005-10-12 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Felicia Peterson
Felicia Peterson