Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

guppilove




jag minns dig,
lilla guppi

du var så söt

jag minns mig,
på din mage

och formen på ditt kön

jag minns din nya piercing,
genom din sköra fiskemun
och min tunga genom den


minns dina grova
andetag



ditt fjäll
under mina
avbitna naglar




kroken genom
ditt hjärta






och guppikroppen flytandes
strax över ytan
















Fri vers av m.ricknell
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-23 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell