Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De sanna

Den sanningen
föll genom tiden,

utan hopp,
själar saknade en plats i hjärtat av en dröm om de förryckta sionisterna vid ganges sköte,

serverar dålig mat
elstatyn vibrerar,

de sanna ser en klar himmel
fruktan drömmarnas syntesers moder,

reglerar flödet här,
en kropp,

de misstagen vi föll ned i
tappat andetag,

naiv
andemening,

under ytan utav dina drömmar
finner,

ebarmelig,
paralyserad,

tanke
stödjer,

flamman,
rinnande minuter,

alltet




Fri vers av peter markurth
Läst 198 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-24 00:23



Bookmark and Share


  lycksele
kanske för lång, för många komman?
ändå, du är en bra ordmålare, peter!
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth