Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällspromenad med hund Max på tom stormstrand i mörker

Strävar vi fram
hunden och jag
rakt mot vinden

hund i motvind
med fladdrande öron
min domnade hjärna
genomblåst

och fyren
drar oss mot sig
försöker den intala mig
att den kan ge
svar på alla mina

Frågor

egensinningt
orakel
sjöfarares

Ledljus

tom stormstrand
mörkervärld

motvinden vill lyfta oss
tar upp kampen
mot jordens
dragningskraft

och hunden
upp och ner
hit och dit bland
sanddyner

Stormstirrig

Inga kaniner i sikte
kurar tryggt

I sina hålor

medans havets
dånande

Talar allvar











Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 544 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-24 09:56



Bookmark and Share


  tom boreland
bortemot subbefyren
2009-09-24

    resilient
"och fyren
drar oss mot sig
försöker den intala mig
att den kan ge
svar på alla mina

Frågor

egensinningt
orakel
sjöfarares

Ledljus"

Ser framför mig hur fyren har ett långt, tunt snöre som den halar in er med.
Snyggt!
2009-09-24

  Catharina Edin VIP
Jättebra! Och den stackars hunden upp och ner! Med fladdrande öron!
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP