Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lyser i din kärlek

Dagen skrev en fruktan i ditt hjärta,
ebarmelig poesi,

de bortkastade synteser utav saknad du erfor i natten,
glaskvinnans natur,

spruckna tårar,
drömmar krossas konstant i mörkret,

följeslagare leder,
vanvördnad styr hunger,

vi är själar utav fruktan,
det lyser i din kärlek,

tankar




Fri vers av peter markurth
Läst 218 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-24 15:42



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Tyckte jag va fin.
2009-09-24

  Fånga dagen
lysande poesi du lyser starkt
kram ak
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth