Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samhörighet

Slaget,
träffar,

de fördömdas tempel,
djupet i din saknad flyr,

elden,
förgängliga nyanser utav blåa hjärtans välkomnande armars poesi,

destruerad hjärna,
tanke på butelj,

smärta medföljer,
evigt hinder,

vi är galna,
heroin,

fentanylväme,
stasar,

svar,
pang,

de oskuldsfulla drömmarna i mörkret exploderar,
rymder vet,

värmen,
stickningar,

senil fruktan utanför din ven,
vi lägger oss i ljuset nu,

väntar




Fri vers av peter markurth
Läst 150 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-24 16:34



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
Gamla dagar gör sig påmind?

Kan inte för mitt liv förstå varför man skulle göra så,

men kan för mitt liv inte fatta att man kan lyfta fisk,

som ett yrke,

eller må bra...

I alla fall en bra text, och upplyser verkligen samhörighet...
2009-09-24

  blaite
Tanke på Butelj..smärta medföljer..klockrent..men så ser det ut..
2009-09-24

    Player
En spännande text! Det finns en röd tråd och det är destruktivt på något poetiskt sätt. Riktigt bra!
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth