Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din leksak

Det är du som gör det
Gör såhär mot mig


Jag ”hatar” dig
Och ”hatet” blir starkare
Men jag ”älskar” dig
Och det blir starkare

Hur kan man älska och hata
Någon på samma gång?
Jag gör det, jag ”hatar” dig,
Och ”älskar” dig på samma gång

Gör inte såhär mot mig

Jag är din leksak
Du leker med mig och
Jag gillar det

Men mina känslor växer sig stora
De växer för dig
Jag måste släppa dig
Men jag kan inte

Jag är bara din leksak
Och jag älskar när du leker med mig

Lek med mig älskling
Lek med mig som ingen annan har gjort
Lek med mina känslor
Jag är din leksak

Din leksak, bara din




Fri vers av Shadowline
Läst 363 gånger
Publicerad 2005-10-12 15:47



Bookmark and Share


  Sibirisk_Tiger
Mycket fängslande skrivet! Bra!
2006-03-11

    Fia
Farlig känsla.. att älska för mycket. Alldeles för mycket så att hatet hamnar i skymundan. Kärlekens kraft är ju trots allt den största. Bra dikt!
2005-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Shadowline