Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blödande saknad

Rymders oändliga smärtor fyller ditt sköte med drömmar,
medicinerade planeter tittar ut ur dimman,

vi lägger oss i döden ibland,
vilan stärker en sekund från eviheten,

i din hunger föder skuggor,
blödande saknad,

trytande kvalifikationer,
ditt begär,

din sommar,
allting snurrar ju,

saknaden förliser,
alla ser,

det uppenbara sagorna,

din kärlek är en börda nu,
saknaden förtrycker själen,

som att vila i en ampull sanning lilla gumman,
det är tid att avsluta nu,

allet är ej långvarigt,
degenererad sekvens,

föraning




Fri vers av peter markurth
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-24 17:27



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
ja kärleken är en börda ibland - men så, är den införlivad i vår skapelse/upplevelsevärld
bra dikt
2009-09-24

    soffran
fin
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth