Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med blöja





Receptbelagda


kanyler


Men hjärtat


du sprang


ju nyss


med blöja


och bara


var söt





Övriga genrer av blaite
Läst 372 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-09-24 18:26



Bookmark and Share


  Spir@
Tiden har en förmåga att springa ifrån en.. Skitbra som vanligt!
2009-09-26

    Tea Alex
Ja precis! Rakt på! Buss på!
2009-09-26

  Troll ॐ
skitbra!
2009-09-25

  Junitvillingen
Väldigt stark denna...från blöjbak & krokiga små barnaben är steget inte långt till ett skräckscenario som det du beskriver...och det gör så himla, himla ONT...
2009-09-24

  sulimaa
Alla föräldrars fasa...det gäller att finnas och att se...alltid! Kanontext!
2009-09-24

  rundgångbalansochgungning
dödsbra
2009-09-24

  Svartsilver
ja min värsta mardröm.
2009-09-24

  stella
Det är med dessa ögon vi behöver se...
2009-09-24

    J. Herward
I am, I am the secret
I am, I am the sin
I am, I am the guilty
And I, I am the thorn within

I do your time
I take your fall
I'm branded guilty for us all

//Metallica

- skitbra skrivet!
2009-09-24

  m.ricknell
..hihi
2009-09-24

  Lindalou
Oj, den tog. Jag ser bilderna framför mig. Tragik i kubik.
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite