Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stig ner i vattnet




sjung för mig

blonda vackra flicka

med din röst som aldrig gjordes

hitta dig eget liv
i din hemmagjorda rännsten

sjung för mig

med toner

vi är för fina för att höra

smek dig själv med
ditt sista finger som har vilja


sjung för mig för att du lyckats

ta livet av dig så



många gånger om













Fri vers av m.ricknell
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-24 21:28



Bookmark and Share


  peter markurth
kanon
2009-09-24

    ej medlem längre
Ursnyggt!
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell