Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta poesi

Tanken,
delar mord med dig,

vi har de svagas regler kvar,
älskar djupet i en glasad sanning,

dårskap tryter sakta ned i dialektikens hav,
vinden ser dig röra vid mina tendenser till att krossa,

kärleken kommer nu,
beskådar din nakna kropp,

samlaget,
skönt i ditt kön,

du säger allt om sanningar och vet att tiga,
din andedräkt i natten,

sperman i din fitta rinner ut på sängen,
vi är romantik i blod,

de behagliga,
de som längtade,

vetskapen är din nu,
jag kysser dina galna ögon,

fyllda av din kärlek,
vi kan älska,

äkta poesi,

förtätar




Fri vers av peter markurth
Läst 238 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-24 21:46



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
ruggigt bra !
2009-09-25

  Anna Liljestrand
förbannat bra!!!!
2009-09-24
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth