Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stressfaktor 1.


Glöm inte att komma ihåg det
du bara minns när du inte
behöver det för då är risken
rätt stor att du bara glömmer det
eftersom minnet bara fluktuerar
när du inte koncentrerar dig på
det som du måste minnas
och därför glömmer alltihop.




Övriga genrer av Stardust VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-24 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP