Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begränsad realism

Begränsad realism,
förtegen saknad,

föder sagor om en morgondag,
fastknuten i tiden,

vi delar helvete,
rör din kropp,

sammanfogad poesi,
vill du älska sommaren,

ser du klart,
stjärnor regnar i min själ inatt,

nära tiden,
exploderar,

tydlig vördnad,
de infekterade skuggornas dal,

kärlek finner de bedrövade likens sånger,
de var drömmar,

hjärtan,

släcks




Fri vers av peter markurth
Läst 170 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-24 23:10



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
romantisk känsla
2009-09-25

  kärleks ängel
vacker känslosam!
2009-09-25

  Peter Jr Eriksson
FIN !
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth