Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta sanningar förenas sakta


Jag älskar med din smärta om du vill beskåda mina drömmar,
kom nära nu,

bli en sanning,
det du missade i början av en dröm,

kysser dina läppar,
vi tänder månen,

svarta sanningar förenas sakta,
de älskande,

lyser




Fri vers av peter markurth
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-25 17:34



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Rakt av lysande poesi, särskilt bra.
2009-09-25

  LenaJohansson VIP
precis så kort som den ska va. mycket känsla och fin som f-n
2009-09-25

  Sturesdotter
Men du....briljant!
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth