Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förälskade dårar



De reviderade,
redan förslutna,

sanningarna, i desorienterade hjärnor skrikande av vanmakt,
trötthet,

byråkratiskt krångel och andra sällsamheter,

samlaget kom som ett regn,
ditt sinne badade i min kärlek,

vilade nu tillsammans,
i tiden,

förälskade dårar




Fri vers av peter markurth
Läst 158 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-25 17:35



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
sannerligen...;-)
2009-09-25

  Sturesdotter
snyggt och koncist

gillar när du håller en viss stil
som den här; inte för mycket och inte för litet....helt lagom
typiskt svenskt...:O))))
2009-09-25

    Melona
fin dikt,

tycker du skriver bättre och bättre,

det är roligt att följa sådan skrivarutveckling.
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth