Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstsång


Förbryllad svordom,

skar igenom,
själen,

blödde,

kärlek,





Fri vers av peter markurth
Läst 229 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-09-25 17:36



Bookmark and Share


  ~Leonardo~
Att man kan blöda kärlek, ja detta förundrar. Gillas!!
2009-09-25

  Sturesdotter
svordomar kan övergå till sann kärlek
när man minst anar

bra fångat
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth