Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begagnade kyssar

Vaknad lystnad,
värkande minut,

realiserar hoppets visioner utav småaktig natur,
visuasilerad svångrem,

smärtan säljs på burk,
tabletter utav vind att äta,

de småsynta systemen,
lönen för en möda,

tidsbarriären,
kärlek dör av svindel,

två själar brinner,
begagnade kyssar,

förenar




Fri vers av peter markurth
Läst 134 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-25 18:01



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
längtan...uppnådd
2009-09-25

  lodjuret/seglare VIP
här lever poesin sitt eget liv
begagnade kyssar kan smaka så friskt
tagna direkt ur frysfackets gömslen
2009-09-25

  poetryGirl
tragisk
2009-09-25

  Sturesdotter
Tusan Peter...den här är bra!
Avskalad utan könsord, inga tramserier..bara klockren!!!
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth