Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens sanna natur

Natten klöv,
saknad utan spår,

men,
bestående karaktärer fryser löv,

demoraliserade,
fragila sanna dagar vakar,

midnattssömnen slet oss fria,
skyr ditt offer,
saknad gråter blodets karaktärer,

skyar tänder kärlek,
du väntar hemma,

ler




Fri vers av peter markurth
Läst 165 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-25 18:58



Bookmark and Share


  ramblinroses
hmmm... okej då... nedanstående kritiker :o)
2009-09-26

  ramblinroses
nej... håller inte med ovanstående kritiker

det sista ordet var så rätt i sin enkelhet
2009-09-26

  Sturesdotter
Nja,..sista ordet kan du spä på mera...då får dikten mera sting
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth