Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag upplever dig


Hårsvallet i tiden,
förenade - stupida,

nätter styr,
vördnad utav stål,

du älskar mina drömmar,
längtar till en tår,

knivarna är blodiga,
många hjärtan urtagna inatt,

rummet är ett slakthus,
kvävs sakta in i oändligheten,

ni var ju så galna,
vetenskapen,

mina följder krackelerar,
takten svävar i en bubbla,

vet en väntan,
upplever,

kroppar




Fri vers av peter markurth
Läst 208 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-25 22:10



Bookmark and Share


  Fånga dagen
brutalt stark upplevelse
kram ak
2009-09-26

  ramblinroses
älskar dina ord!!!!!
2009-09-26

  Gisela Nordell
får andnöd
2009-09-25

  Lena Krantz VIP
Den här dikten tar verkligen tag i mig och jo jag vet, jag läser förmodligen in annat än tänkt men vad gör det....

....bra är det
2009-09-25

  frantic
den här tar priset..
varje rad, ord
känns nästan
nödvändig
och slutet..

när takten svävar..
långsamt
förvissad om
vad som väntar

är kongenialt !
2009-09-25

  LenaJohansson VIP
brutal väntan
2009-09-25

  poetryGirl
varför så mycken död+blod
2009-09-25

    J. Herward
knivarna är blodiga,
många hjärtan urtagna inatt,

rummet är ett slakthus,
kvävs sakta in i oändligheten,


dessa bitar fastnar, väldigt bra skrivet

snyggt text i helhet
2009-09-25
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth