Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din skugga spelar

Den enögde sevärdheten kvävde sakta hoppet i en dröm,
vi falnade till djur,

såg oss blåsa kärlek
över horisonten,

skuren ur en tid,
din skugga

delad




Fri vers av peter markurth
Läst 209 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-26 00:27



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
snygg text!
2009-09-26

  Fånga dagen
mycket snygg poesi berör
gillar ordklyvningarna

kram ak
2009-09-26

  Aisha VIP
..fin..
tycker särskilt om de tre sista radena...
2009-09-26

  Gawain VIP
Snyggt porträtt av en känsla. Ur min synvinkel sett,,
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth