Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ska vara dimma

Vi ska vara dimma,
se ett berg röra sig bortom haven,

vandra nedåt stegen i ditt hjärta,
bese de sanna vinklarna,

koagulerat hopp,
restaurerad logisk empirism,

marodörer styr inatten,
de silverfärgade kyssarna spär på ditt kön,

blottad fitta,
använd nyss,

av mig,
din kärlek fryser rysningar i de förenades kamp för essensen i en själ,

förryckt,
det taoistiska perspektivet,

skrattet vilket följer nu,
graven,

väntan äro outgrundlig liksom tiden,
jag kysser ditt hårsvall,

stannar




Fri vers av peter markurth
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-26 00:52



Bookmark and Share


  Fånga dagen
sammets vackert tycker om
kram ak
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth