Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

Väntande,
drömmar,

styr,
universiella töcken,

groende,
lydnad,

försakelse avtar,
stadigvarande nyans,

terpentindrömmarna i blodet,
från ditt hjärta,

blxitrar värme,
nyanserat andetag,

kyssen




Fri vers av peter markurth
Läst 152 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-26 18:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin..
2009-09-27

  LenaJohansson VIP
tankfull handling
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth