Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sjunga Bachs h-mollmässa


Kyrie eleison

Tugnt Kyrie

bär oss lätt genom
och över
tidsåldrarna

Det perfekta

Gråterskorna
vandrar med oss
gråter nu, trots att

Ingen sörjer
vi gråter
ändå med dem

Skönheten är oändlig
föder starka känslor
nu när vi äntligen
vet

Vart vägen vi
så länge vandrat på

Leder

Kantat av flingor av
uppfyllda drömmar

Aldrig mer det

Förfulade

Total hängivenhet
blir vägens visare

Kyrie eleison

Trappan upp till
mötet med

Fulländningens musik

Är lätt
beströdd med virvlande
molnstussar
så kliver vi på dem
och svävar


Upp så sinnligt

Det är nog det
som är

Verklig Lycka






Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-26 18:27



Bookmark and Share


    resilient
fin rytm du har hittat!
2009-09-27

  Catharina Edin VIP
Jag känner musikens påverkan på dig medan du skriver - visst går musik rakt in i själen! Och livet är plötsligt underbart!
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP