Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en dröm

Du såg en tår upplösas i regnet,
de förenade emigranterna,

ser blommor dala,
sanningar bestrider saknadens mysterier i mörka tider,

ser ett andetag,
förgänglighet,

de skira statyer vi skapat utav fruktan,
elden döpte oss,

morden dolda,
skriken ekar ännu,

hjärnan brinner,
falsk jävlar ångest,

blandad kärlek,
etablerad lust att leva,

tillvaron bestrider alla teser,
vi är de bortglömda nätternas sanningar,

Mantelrorelsen,
klicket,

ekar




Fri vers av peter markurth
Läst 523 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-26 19:07



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Första raden är oändligt vacker.........resten med men jag fastnade där....
2009-09-27

  Mikael Lövkvist
"vi är de bortglömda nätternas sanningar,

Mantelrorelsen,
klicket,

ekar"


En ytterst stark formulering, och effektivt diktavslut.
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth