Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är oändlighet

Kriget rasar,
hål i tid,

besitter,
de färgade nyansernas,

syntes,
drömfylld tår

river ut,
saknad,

lyser,

dig




Fri vers av peter markurth
Läst 174 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-09-26 19:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin...
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth