Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våran sanna natur

Inom dina ramar krossas de fragila,
saknaden,

truismernas syntes,
till allmän beskådan,

våran sanna natur,
bestrider,

hoppets förluster,
de osynliga tårarnas belägenhet,

du lever i min fruktan,
leker i mitt hjärta,

dunkel själ,
nära,

sanningar är,
tro ej mina lögner inatt,

sedan en tår,
därför kämpade vi,

som män,
kriget,

korsfäste för satan en levande mäniska,
torterade,

ak - 4an talade till punkt,
det var rätt då,

jag lever som en konstnär,
nära opiaters sanning,

ni är de patetiska flertalet,
titta då,

noga,
se,

sambanden,
förenar Europa,

föder nya smärtor,
söker altruism,

rättvisan,
kämpar för det sanna ännu,

konkret - brännande,
i en förklaring ser jag tydligt din ångest,

dammet i din själ,
du är liten,

vi älskar inatt,
vilar i min vördnad,

livet




Fri vers av peter markurth
Läst 202 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-26 20:21



Bookmark and Share


  Valdemar Anders
Vackert och bra! Hur hittar du orden?
2009-09-27

  kärleks ängel
vackert!
2009-09-26
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth