Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina naglar i din nacke




om du var

hon

och fick se det

du gjorde

över



i

mig,

vad

hade

du



känt?











Fri vers av m.ricknell
Läst 185 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-26 22:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
ja, jag hade nog blivit kåt:)
2009-09-30

  blaite
Svår fråga..beror på..j-t bra text hursomhelst..Mvh Jag
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell