Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se bild i min utställning=Den psykotiska flickan Är en gestaltning= konstnärlig av detta, detta är en repris


Ensamheten




Mitt möte med dig,
förskönar själva livet,

existensen svävar,
grogrunder,

kärlek,
på butelj,

längtan,
smärta,

njutning,
samlag med kadaver,

parfymerade sanningar,
vilja till makt,

poeter
ho chi min,

startar tanken,
portaler utav vemod,

sittande i natten,
elden,

vetskapen,
kamraterna,

kärleken brinner,
dina ögon möglar nu,

tiden ser,
alla kval,

ditt helvete,
misären,

dina satans psykoser,
rinner nedåt,

omöjligheter möter,
kastar din vilja i soporna,

dagen,
din mentala status,

svävar,
bortåt,

vacklar,
du lever nu i andra länder,

minns du alls,
ser dig i mina drömmar ännu,

ensamheten du skapat




Fri vers av peter markurth
Läst 192 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-27 01:37



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
försökte skriva en komm. t målningen,gick ej.

text och målning ihop ger en bild av onåbarhet som någon utryckte sig innan mig(vid bilden). okumminikation, som att man vill men inte kan förstå

ja, så tycker jag...
2009-09-27

  stenen/ Yv Ericsson
Det ska stå: vid sidan av din målning, stavade fel. Annars får det en annan mening liksom...
2009-09-27

  stenen/ Yv Ericsson
Ser vi sidan av din målning...
Men ensamhet, skapar man bara själv, enligt mig
2009-09-27

  lycksele
den håller bra
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth