Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är roligt att som då och då 'lura' läsaren att läsa en text där det inte står något särskilt, alls


Ibland när jag är våt...





...i håret
är det för att jag sitter
hos frisören
o just inte kan mye annat

eller är på väg hem efter
en mer eller mindre lyckad 'fest'
o det regnar småspik

sådär som det gör ibland i livet
när man söker vara som
om sig och kring sig
o väl mest bara 'är'...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-27 13:27



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ha ha ha, nu var du rolig va?
associerade till nåt helt annat :-)
2009-09-27

  Mats Henricson
Mycket Bra, hehe !!!!!
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP