Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag blir ett med mörkret, orkar inte kämpa emot längre. Jag låter det dra mig ner, ner, ner...


Mörker


Kan inte längre hejda mina tårar

Dom faller stora som Indiska oceanen


Kan inte längre sluta frysa

Jag skakar till i Sibirien


Mörkret sluter upp omkring mig

Sprungit vilse i korallgrottan




viskar ömtåligt
jag är inte ledsen
jag är inte kall
men mörkret äter upp mig innifrån....




Fri vers av Spir@
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-27 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@