Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beslöjade kanaler utav längtan


Beslöjade kanaler utav längtan,
ser en farsot,

utanför,
din vetskap,

vi styr kärleken,
hyr livet för ett krossat hjärta,

förståndet väljer saknad,
evig,

dina drömmar väljer,
gråtande stygn i själar utan ro,

natten,
stadigvarande rysningar,

vi såg varandra,
leta tid,

byggnader av stål förrådde,
injektion av ljus,

jag löste upp din kärlek i en pump,
sakta,

glödhet dag,
förtvinar,

du värmer helvetet jag lever,
din blick,

förädlat synfält,
förorenar,

saknaders nyanser,

eviga






Fri vers av peter markurth
Läst 170 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-27 18:15



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
finstämd tyckte jag
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth