Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdröm


Badande i din kärlek inträde jag i nattens djup,
fakiren smärtade,

dolda vägar till ditt vara förringade,
kärleksdans,

akten,
gryningen,

du låg avklädd i din säng då jag fyllde ditt kön med sperma,
leendet,

ögonen glittrade,
andades sanningar,

inbyggda i din sensitiva lust,
kärleksdröm,

förtvinar




Fri vers av peter markurth
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-27 19:11



Bookmark and Share


  poetryGirl
skrattar rått
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth