Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaret

Desorienterade,
stannar ej upp,

inåt strömmar,
logisk empirism,

hjärtan lever,
talar söndrig poesi,

de banala lever,
styr en dröm,

medvetna val,
förringad saknad i ditt hjärta,

vi är de förbluffande,
äkta,

vi har lösningskoppen framme,
öppet,

stasar,
sticker till,

svaret syns,
in med skiten i vårt blod,

värmen,
delad,

fundamentet för en dröm,
de sexuella sanningar du fann,

vi kysstes,

natten




Fri vers av peter markurth
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-27 22:29



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
tvåsam...var ordet som kom till mig....
2009-09-27
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth