Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färdigställd


För en vaken kärlek

Jag ser skyar explodera,
ljuset förtränga,

känslorna du bar,
natten då jag kysste dig,

lyckan jag förnam, i en blodig tår - väl anfrätt av tiden,

du rörde vid mitt hat,

såg det sova i en kärlek,

vaknade, och nuddade min kind,


utan fruktan möter jag ditt sinne,

tiden raserar alla sammanhang då vi älskar i skenet av din kärlek









Fri vers av peter markurth
Läst 158 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-28 01:47



Bookmark and Share


  Fånga dagen
otroligt vackert skrivet

då vi älskar i skenet av din kärlek

kram ak
2009-09-28

  Suzy med punkterna
Tjusigt min vän
2009-09-28

  sulimaa
Att älska i skenet av kärlek...underbart!
2009-09-28

  dead_prez
förstår inte hur du kan producera så mycket och ändå hålla en så jämn, hög kvalitetsnivå.
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth