Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack till bratwurstblodet för inspiration till denna


Min tanke blöder

Andetag i brunnen skapar kaosteorier i ditt hjärtas inre tank,
den förtunnade viljan till sanna affärsmässiga relationer till din själ, tankeflöde,

besutten tid bestrid mitt hat,
beskriv min vånda,

jag siktar mot ditt ansikte,
pistolen vilar säkert i min hand,

de fåtaliga ser,
viljan till konfrontation,

valet,
är det centrala,

fundamental förändring,
makt,

de drömska cynismerna synas noga,
vi vill veta,

ser sanning strypa,
alltet reagerar sunt,

i kriget som vi skapat,
min tanke blöder,

aktiv




Fri vers av peter markurth
Läst 227 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-09-28 03:07



Bookmark and Share


  Peter Matsa
snygg ... rå
bra!
2009-09-29

  Fånga dagen
brutalt stark

kram ak
2009-09-28

  dead_prez
Blev kanon, hård men rytmisk, varmt och passionerat som blod.
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth