Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om din inverkan på min mentala status enligt vissa teorier jag själv kommit fram till efter att nogrant studerat mäniskans tolkningsförmåga kontra tron på det egna förnuftet eller den föreställningsvärld hon tror sig leva i


Ses i kärleken




Vaknar samman i ett bränt helvete av soltorkade hjärnor,
den verbala kollapsen,

the one you never see,
ni vet de hemliga ord naturen kräver i lösen då livet förvrängs vid normaliserat intag av lsd eller substaner av finness,

poetens vän,
eller andra blandningar,

fråga ett,
hur många katter ser du i själens spegel en solig höstdag?

vill du leva,
om ej varför lever du,

tänk tragik i solens bad,
ej fatal bemärkelse av koagulerad sirap,

den historien blandades alltför lätt med tiden,
vad driver mäniskan till att bli konstnär eller filolog,

dumhet eller brist på vetskap,
logikens förfall i en synbar sky badar i din skugga,

patetiska drag vilar i en hjärna utav fallande optimalt legala seratoninhalter inom rmen för det med vilje abstaherade i en synbart förtunnad logik, l

läser mig in i ditt hjärta nu,
ses i kärleken,

puss




Fri vers av peter markurth
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-28 20:40



Bookmark and Share


  Fånga dagen
va söt samtidigt ett allvar vad är som får oss vilja bli det vi vill vara

kram ak
2009-09-28

  Suzy med punkterna
Både gullig och djup på samma gång.
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth