Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förödande nyans


Förödande nyans,
tala språk av saklig karaktär,

de berikade konstnärer ni fann i skenet av en nattlig vandring i mitt ej ofta öppna sinne,

skådespelet saklig dans,
förbi er saknad,

rinner deras tid,
ofärdig, l

igger det lånade svaret tillhands,
bortom flyktvägen ser ni ej en kula träffa,

handel med ett lik består av slaveriets fruktan,
synteser flyter,

ytlig,

garottering




Fri vers av peter markurth
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-28 20:41



Bookmark and Share


  poetryGirl
hmm bra
2009-09-28

  Valdemar Anders
Bra gillar den!
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth