Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordens flykt



Den dagen varslade din själ om uppsägning,
poeters trötthet smittar syrefattigt vatten,

metan äro förgänglig dumhet då livet drömmer självklarheter,
de direkta visionerna falierar i de dillemman ni har skapat i en dröm,

de outstanding,
kill the poor mm,

detta blir nattens beskyddande versamhet,
vi ses i landet bortom faktas giltighet,

dialettanter dör i föregående exempel,
ser,

gryningar,
berusa drömmars delade verksamhet,

utan nyanserad blandning,
letar ännu frihet i din skål,

simmar runt i hjärnor utav glas,
ser fruktan lysa högt,

de ofattbara vet att tiga ord i gryningens begynnelse,

ordens flykt




Fri vers av peter markurth
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-28 20:42



Bookmark and Share


  Fånga dagen
snyggt skrivet
kram ak
2009-09-28

  Suzy med punkterna
Vissa strofer här är utomordentligt fantastiska
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth