Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever i en dröm av saknad


Jag lever i en dröm av saknad,
du är tiden nu,

min spricka syns medens,
jag är av glas,

känslor faller,
din blick,

föröder,
allihopa ser mig limma fast din grymhet i ett helvete,

skapat av den dumhet du har krävt av sakernas natur,
vi är de urtvättade lakanen,

hängande i vinden,
det blåser nu,

sinnet krymper,
din tid,

upphör




Fri vers av peter markurth
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-28 20:43



Bookmark and Share


  Njord
kristallskört! klirrande glas! fint!
2009-09-29

  Peter Jr Eriksson
gillar!
2009-09-29

  * Ammi *
mycket bra skrivet!
2009-09-28

  Fånga dagen
Gillar denna dikt bra flyt



spec

Jag lever i en dröm av saknad,
du är tiden nu,

vi är de urtvättade lakanen,

hängande i vinden,
det blåser nu,


bra ak
2009-09-28

    ej medlem längre
Mycket bra markerade konstpauser förstärker en redan bra dikt!
2009-09-28

  stenen/ Yv Ericsson
Så skulle man vilja bli tilltalad när det är slut..
Din tid upphör..bra
2009-09-28

  Valdemar Anders
Bra... Starka ord i en fin text!
2009-09-28

  Suzy med punkterna
Detta är starkt och mycket bra
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth