Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fatala språng

Beskriven närhet,

inåt,
de tudelade labila,

fruktar ljuset,
ser

igenom,

snaran




Fri vers av peter markurth
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-28 20:53



Bookmark and Share


  * Ammi *
fruktar ljuset ..
visst är det så, det avslöjande sanna
2009-09-28

  Fånga dagen
starkt
kram ak
2009-09-28

  Suzy med punkterna
Se igenom....snyggt!
2009-09-28
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth