Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den förlorade själens poesi

Den förlorade själens poesi är introverta drömmar,

en förljugen sanning faller in,
i sommardisets

vågor utav kärlek




Fri vers av peter markurth
Läst 182 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-09-29 19:06



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skriven..
2009-09-30

  Fånga dagen
känns in under hud


vågor utav kärlek

kram Anna-Karin
2009-09-30

  poetryGirl
jätte!
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth