Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förhistoriska




Äldre försummelse,
mina mord,

tiden
blöder,

nätter utan saknadens rysningar,
sömnlös,

skjuter horse varvad utavav livets vara,
reinkarnationer i hjärnan styr drifterna,

kärlek,
brinnande jävla

kärlek,
din kärlek,

just du,
som om natten då vi älskade till dylan utan svar,

sängen voro blöt och dina ögon sanna,
jag älskar dig ju ännu,

hur vet man något vesäntligt,
skrattet igen,

dårskratt,
följer,

de besudlade,
läste sartre idag,

rökte på,
målade en karta till ditt forna tempel,

fyllde dukar med mitt hopp,

ser




Fri vers av peter markurth
Läst 145 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-29 20:49



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Drogkärlek, endå i avslu med, hopp. Intressant, bra
2009-09-30

  LenaJohansson VIP
hoppfull..drunknad...
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth