Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fanns det kärlek i din grav


Fanns det kärlek i din grav,
såg vi skyar störta,

värmen flyr,
ljuset,

dina ögon badar,
i tårar,

ser förgängligheten vackla,
själen står och tittar på min kärlek,

döda hästar,

förenas




Fri vers av peter markurth
Läst 164 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-09-29 20:50



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Kärlek övervinner...
2009-09-30

  LenaJohansson VIP
själen står och tittar på min kärlek....mycket fint
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth